Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

Inte hemma igår!

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten stopp. Sen åkte vi nästan hur långt som helst, ända från där vi bor invid norska gränsen och ända ut till kusten, Gävle närmare bestämt, med släpvagnen med som fick sig en och annan huff av mig. Hussen köpte hojen igår men det är bara en liten som en vespa eller scoter tror matten att de kallas för. Efter att mojen lastats på släpvagnen drog vi iväg till Borlänge för där skulle hussen köpa en EU-moppe, men innan dess så passerade vi Valbo, det där varuhuset som mattar kan försvinna i ni vet, det där på fyra bokstäver, hihi. Ut kom matten rätt så snabbt, med en stor blå påse med gulblåa handtag på, hon hade köpt kaffekoppar och kaffemuggar, det var inte meningen att hon skulle ha annat än kaffekopparna men de sålde ut muggarna för 4 kr/st och då kunde inte ens min matte hålla sig, för våra muggar har nästan tatt slut på nåt konstifikt vis, hihi. När matten var där inne och handla så tog jag hussen på en promenix, för det vet väl alla att gubbar inte får sitta stilla för länge, hihi. Det var andra vändan sen vi åkte hemifrån för den första gjorde jag vid Mora-klockan där jag skrev min autograf över alla andra autografer, hihi.


Sen kom vi till Borlänge och hussen inhandlade den däringa moppen och sen var vi helt utsvultna så då blev det en vända till Max, för hamburgare och kan ni tänka er jag fick en alldeles egen utan bröd och annat jox, så matten matade mig med små fina bitar, det var en jätteburgare hela 90 gram, men den gick ner det lovar jag, hihi.


Så idag är vi lite slaka, det var meningen att matten skulle baka för hussen fyller jämt i helgen men matten sa att det får bli lite tårtor i stället, för nu orkar hon inge mera. Hon kunde inte lägga sig ned förrän vid två-snåret i natt och eftersom hussen och jag är morgonpigga så väckte jag henne med ett studs rakt i ansiktet, ja det var inte meningen men jag blev bara så glad när jag fick syn på matten, vid sju-tiden inte rätt tid kanske med tanke på att matten inte sovit så mycket, hihi.


Förrexten så hälsar matten och tackar så himla mycket för alla vänliga krypå hälsnngar, så trots att hon är trötter idag så känns det bättre, hihi. Så nu får ni ha överseende med att det blir spridda kommentarer ute hos er, för än så länge har vi inte tid men kanske till kvällen. För nu ska matten ta reda på allt hon handlade igår och diska det, det ser kuligt ut när matten diskar  för det är massvis med skum som bubblar runt, jag har allt planer på att studsa ner i bubbelbadet,

hihi.


Jag har glömt att berätta om mitt odygd i förrgår kväll, ja jistanes jag borde nog inte prata om det men jag får väl skämmas för mitt tilltag. I alla fall så hade jag hyss med mattens blommor, de där stora som står på golvet, fick tag i en lång stjälk med ett jätteblad uti änden. Ni vet såna där med hål i, stort som bara den, minst 30 cm tvärs över bredden, ja det fick jag tag i drog upp det från stammen och slet det i småsmulor men det skulle jag inte gjort, matten blev jättearg och tog tag i det som var kvar av bladet och jagade mig runt överallt. När jag for under bordet så var matten efter, attans vad hade jag nu ställat till med, jag vet ju att jag inte får för matten har fyat mig otaliga gånger men denna gång blev hon riktigt arger, så nu var jag verligen i onåd. Nu ska ni inte tro att jag fick däng men matten slog efter mig med stjälken, så då vet ni att hon inte slog mig i alla fall. Jag har bestämt mig att så arger vill jag inte se matten igen, så jag ska göra allt för att inte röra blommisarna igen i alla fall inte den, hihi.


Russelpussisar i mängd.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

22 februari 2013 17:32

Vilken långtur ni varit på, vi blev trötta av att bara läsa, hihi!
Du måste låta matte sova lite när hon kommit i säng så sent, de blir lite gladare då, hihi!
nä du, blommorna gör man bäst i att låta vara det har min matte upplyst mig om från början men ibland glömmer man bort det!
En sån arg matte är absolut inget skoj så jag förstår att du ska hålla dig undan blomman från och med nu!
Gör som min syrra, hon plockar upp torra blomblad som matteföräldrarna missat och så lämnar hon dom till mattefar - det är mer uppskattat men man ska inte bita sönder dom för det är inte heller populärt, hihi!
Gratta din husse från oss!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

22 februari 2013 23:40

Det var rackarns vad din husse köper sig presenter då! Undrar om han tänker lura upp din matte på en av dom där maskinerna? Då får dom nog ha en sån där liten cykelkärra efter där du kan sitta om han inte har köpt en flakmoppe. Du får nog vänta till våren med att äta blommor och blad om du ska va sams med matten! Och bara äta ute... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Kasper

Kasper

22 februari 2013 23:52

Oj, så mycket det har hänt hos dej! Kaffekoppar, säger matte, vad är det??? Här finns bara muggar. (Men nu ljuger matte, för det finns massor av koppar i ett skåp som hon nästan aldrig öppnar. Både gamla egna och ärvda...)
Värst va det ska åkas med olika fordon hos dej! Svårt att välja blir det kanske ibland, dom fär väl räkna "ole dole doff, kinkel ane koff" osv. :)

Läskigt det där med att käka på blommisar - en del är ju faktiskt giftiga! Men såna finns nog inte hos dej, i alla fall inte på golvet. Lite läskigt med en så där arg matte också, kan jag tänka... så passa dej i fortsättningen!!!! :D

http://kasperian2.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 20 februari 2013 15:43

Mattens ögon är lite bättre nu men hon är fortfarande förkyld, envist det där, sitter och sover på nätterna inne i rummet så jag och hussen får sova ifred. Fast hon är igång hela dagarna, fixar temlor som jag får varje tisdag, hihi. Det där söta inut...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se