Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 13 mars 2013

Upp och ner!

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara uppehåll ett par dagar och så lika igen. Sen har ju hussen fyllat passion eller va tusan det heter och så mycket som han gör nu har han välan aldrig gjort, hihi. Som sagt var då är matten och jag ensamma stup i kvarten, det är kurshållning i radiohandhavande (phu vicket långt ord) och sen är det kursande i IVPA, skulle matten varit på med men då var det jädrans kallt hela 30 minusar så då blev vi hemma, hon tyckte att det var för kalligt att dra iväg med mig. När vi är ensamma så har inte matten tid med nån Datore, då gör vi så mycke annat. Vi har börjat på att träna med klicker, för jag var ju så jädrans olydig så jag smetade iväg och inte lyssna jag heller, Lillhussen fick tag i mig och då lovar jag att jag var i onåder, av allihopa. Så nu är det träna på heltid, men matten säger att vägen är verkligen i vägen och ån med för den delen så vi ska leta upp nåt ställe som är inhängnat när snön försvundit. Än så länge tränar vi med koppel på, ett klick betyder godis och vicke godis sen, hussen och jag handla på internet och beställde flera påsar på en gång. Det är 100 procent tonfisk i godiset, lagoma bitar men matten delar dem ändå för att jag inte ska blir för feter, hihi. 


Hussen har varit i fjollträsk (ursäkta mig alla stockholmare) och då köpte han en stor kasse med såna där vita ben och en ny leksak, en platt Rävis, hihi. Klart som korvspa att åker han utan mig då ska jag banne mig ha nåt när han kommer hem, det bara är så, hihi.


På tal om blader, jag har bara plockat såna som ramlat av nu sen jag fick den där enorma blåsningen, för vem vill se matten så arger igen, inte jag i alla fall.Vi har haft kallväder rätt länge nu och jag börjar så smått längta efter våren, jag antar att ni har vår för länge sen runt om i landet. Här har det varit massvis med minusar på nätter och mornar, kallt som bara den så jag lovar att det går fort att ut och göra ettan, tvåan får baske mig vänta tills det är lite varmare. För vem vill göra en tvåa i minus 30, inte jag i alla fall. Nej, nu har inte matten tid att skriva någe mera, hon ska ut och starta en tvättafin, hihi.


Russelpussar i mängd.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

13 mars 2013 15:54

Måste vara jobbigt med så mycket ner! Hoppas mattens snuva ger med sig så ni kan vara ute mer när våren kommer upp till er! Mig försökte dom klicka med också, men tajmingen blir ju inte alltid så bra när det är passionärer inblandade! Verkar som om jag får godisarna UTAN klick i fortsättningen. Jag hoppas att Felia får ert internet att fungera bättre så ni kan läsa och skriva när ni vill... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Aamor

Aamor

13 mars 2013 18:09

Det var som tusan att inte krassligheten vill släppa hos matten din!
Så du är lite olydig, hihi - välkommen till gänget! Min matte säger att jag är rätt olydig men jag väljer när jag vill lyda och lyssna, hihi!
Brukar bli så när nån går i "passion" att de har massor att göra.
Tyvärr syns ingen vår här heller, visst snödroppar och vintergäck har tittat fram men så blev det mer än -10 grader och idag har vi fått ett tunt lager med snö och vi som varit utan den nu ett tag - suck!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

15 mars 2013 00:12

Så besvärligt att ha internet bara ibland.
Ännu besvärligare kanske, om matte är krasslig. Min mattes influensa eller vad det nu var gick inte över förrän efter mer än två m,ånader!
Nu ÄNTLIGEN känner hon sig i någorlunda form igen. Så det finns nog hopp för din matte också. :)
Klokt att du inte utmanar matten om bladen, och KLART att du måste få tuggis och leksak av hussen när han varit borta så där långt.
Ha det bra, och säg åt matten att hon ska krya på sig!

http://kasperian2.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Av Felix och Inga-Lill - 20 februari 2013 15:43

Mattens ögon är lite bättre nu men hon är fortfarande förkyld, envist det där, sitter och sover på nätterna inne i rummet så jag och hussen får sova ifred. Fast hon är igång hela dagarna, fixar temlor som jag får varje tisdag, hihi. Det där söta inut...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se