Mellan himmel och jord

Senaste inläggen

Av Felix och Inga-Lill - 15 augusti 2012 17:32

Matten har varit lite sleten sen vi kom hem från flygfesten, vi åkte ner på torsdag eftermidda och hem på söndag kväll, sent blev det förstås och måndagen gick i slöhetens tecken. Igår drog hussen och Lillhussen som en avlöning, iväg uppåt Jämtland, ända till Strömsund, jag fick inte följa med och inte matten heller utan vi var hemma. Så igår hade inte matten tid och idag har hon haft gång på tvättafinen så det blev ingen tid över då heller, hussen har varit för trötter för att lägga in bilderna från sin bildgrunka, för jag har varit med hussen hela helgen. Matten har suttit vakt ute på flygfältet för att inte åskådarna ska ta sig ut på fältet är det ett rep spänt, tyvärr så förstår de inte sitt bästa utan släpper sina barn utanför repet och då sitter massor av vakter för att hindra att nån olycka ska hända. Så matten satt där från kl 9 på morgonen ändå till kl 5 på ettermiddan, så jag förstår om hon är sleten. Hon fick stiga upp vid 6-tiden för att fixa kaffe tills de andra skulle komma och sen kom hon väl inte i säng förrän vid 12-tiden, om jag känner henne rätt. Hussen hade fulla häcken hela tiden men jag träffade några hyvens tvåbeningar som lekte jättemycket med mig, alla tyckte att jag var en fräsig jycke med full speed på, jag träffade flera deltidsbrandmän, poliser och en massa andra som lekte med mig. Hussen och Lillhussen satt med mig när reaplanen dök upp, ni vet såna där viggar och jasar, då höll de för öronen på mig, först tyckte jag att det var läskigt att sitta fast och inte höra nåt men sen var det helt ok. Som ni förstår har jag inte legat på latsidan, så när kvällarna kom var jag helt utsleten, hihi. Det var jag förresten igår med, sov nästan hela dan utom när jag busade med matten förstås, hihi.


Idag har jag varit och busat med bästa kusinen, hon plockar alltid fram leksaker till mig och så busar jag med hennes gubbe oxå, de är jättesnälla så jag blir så glad när matten frågar om jag ska med dit. Fast nu är jag rätt sleten och jag tror matten är det samma, bilder från helgen kommer men ni får ha lite tålamod för vi är inte riktigt med på banan än, hihi. Jag ska försöka få matten att gå ut hos er, så jag får se vad ni haft för er men jag tror inte att det blir ikväller.


Russelpussar.

ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 10 augusti 2012 20:27

Hej alla kompisar!


Nu är jag i Dala-Järna på flygfesten, vi har firat Lillhussen med tjälknul och tårtor, en med jordbubbar och grädde, en med shipan blå var den, hihi. Jag fick smaka med matten så jag är nöjd, sen var matten och jag ute på promenix i morse vid sjutiden. Vi kör på mobilt bred så det funkar inte så bra, ha en härlig helg så hörs vi till veckan!


Russelpussisar!

ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 8 augusti 2012 18:56

Matten hinner inte så mycket mera än mig och hushållet, hihi. Jag ser verkeligen till att hålla fuller fart på kärringen, här ska hon inte tro att det är nåt vilohem, hihi. Fast jag har varit lite krasslig i maggen, snaska i mig en barkbit igår och den kom upp igår kväll, sen har kistan inte varit riktigt som vanligt. Barken var av tall, attans men jag är en sån där samlare och kan bara inte motstå kvistar, tallkottar och barkbitar men jag brukar ju inte svälja prylarna, fast den här gången tugga jag i mig en barkbit. 


Nu har jag ätit på ettermiddan och det har gått bra, så det var nog bara tillfälligt. Sen är vi lite på högfart här matten har bakat mer saker kladdkaka men det fick inte jag nåt av, matten säger att choklad får jag inte äta, det såg gott ut i alla fall men där fick jag tji. Ja, ja jag fick hundgodis i alla fall så jag överlever, hihi. Det är lite brådis här för min Lillhusse fyller jämt på fredag, så då ska det visst va lite kalais, hihi. Så nu hörs vi inge mera förrän i nästa vecka, matten tar lite sidomester från det här med sekreterarjobbet och det verkar som jag inte har nåt att säga till om.


Hoppsar att ni har det braigt runt om i landet och inte har flutit bort av allt regnandet.


Russelpussisar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 6 augusti 2012 16:42

Tack för alla grattishälsningar, tänk så skönt att ha en massa kompisar på nätet. I lördags då tog hussen bössan med sig och drog iväg som en avlöning, inte sjuttsingen fick jag följa med heller men hussen skullle vara skjutledare på skjutbanan och då kunde inte jag följa med sa matten. Fast sen blev det kuligt, hussen kom hem och hämtade mig, så matten skulle få göra sitt i fred, som om jag skulle vara störig, hihi. I alla fall så hamnade vi hos en riktig hundfamilj, jätteskojsigt och jag fick leka med en stor vorster tjej, jädrar i min lilla låda vad vi sprang men hussen den fisknölen hade naturligtvis ingen bildgrunka med sig inte ens fonen var med. Så det finns inga bildbevis på vare sig racen eller när jag blåste av alla hundarna i hundgården, hihi. 


Sen igår så var vi till bästkusinen och hälsade på och då kom grannen med ett par hundar som jag oxå fick hälsa på, jädrar de bor på Näset så det ska jag göra om, den ena var en gammal halt hanne men tjejen ska jag leka med nästa gång för det har jag bestämt. Matten har lovat att ta med bildgrunkan så hon kan fota oss, hihi.


Idag har matten bakat bullar och jag har hjälpt till, ja jag satt hela tiden och väntade på att de skulle bli gräddade, för då ska du få smaka sa matten. När första bullplåten kom ur ugnen så ville jag ha på direkten men de måste svalna först sa matten, så jag vaktade  bullplåten i stället, jistanse va goa de var för jag fick när de svalnat. Så nu har jag ätit två bullisar ihopa med matten, hihi.


Nu ska matten och jag göra korv i ugnen, så det blir nog sen mat idag, men va gör det en världslig sak, hihi.


Russelpussisar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 3 augusti 2012 19:40

Måste nog förklara mitt beteende med vattskålen, det började inne när jag just kommit hit, matten tror att jag lärde mig det där jag är född, för där hade vi en cementgjuten vattskål ute, hihi. Så matten brukar ställa ut en stor skål som jag kan glöta med och jag gillar vatten, att jag blir blöter spelar ingen roll, hihi.


Idag har jag bestiktat hussens bil, ja inte jag egentligen men jag var med, den gick igenom, lätt som en plätt, det fanns inga feler heller, hihi. Sen vaktade jag bilen en kort stund och sen vaktade jag hussen och bilen, hihi. Matten var inne och köpte både hundgodis och mat, jag fick två påsar, för det finns inte där vi bor, hihi. Så nu har jag smaskat lite extra godis och så har jag smakat på fläskkotletter, för jag fyller ju 5 månader idag, hihi.


Solen har lyst och jag har varit ute och motionerat hussen medans matten lagade maten, bäst att passa på när det är fint väder för det är inte ofta det. Åskar har förvarnat att han ska hit och hälsa på men jag och tvåbeningarna har ingen nytta av en sån fisknöl, hihi.


Hoppsar att ni får en braig helg och slipper regn med fisknölen, hihi.


Russelpussar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 1 augusti 2012 19:58

Hej igen, den här bloggen blir nog en månadskontakt, fast jag förstår matten för jag är inte lätt att tas med, hihi. Sen har vi gjort så mycket, vi har varit på Rörbäcksnäsdagen och jag har träffat massvis med hundar. Tyvärr så stank det så matten hade inte bildgrunkan med sig, men jag träffade en trevlig dvärgsnuzer som heter Sigge, han ville gärna leka med mig, sen träffade jag en fox tjej oxå, hihi. Hela familjen har varit och hälsat på bästkusinen och när vi kom dit så var det flera bästkusiner där, två stycken till som båda gillade mig helskarpt. Jag fick sitta i knä och sen busade de med mig, hihi. Matten sa att det var rena rama kusinträffen, de var ju i alla fall fyra stycken, hihi.   Här kan ni se hur jag roat mig så fort vädret tillåtit, inte lätt när det regnar och är Åskarvarning, vid såna tillfällen får jag inte vara på altanen och inte har matten datore igång heller, så jag har inte hunnit vara ute och se vad ni pysslat med. Den här filmen kanske inte funkar för i mattens ena webbläsare går det inte men i den andra funkar det jättebraigt, så jag hoppsar att ni kan se mig ordentligt, för det är rätt kuligt, hihi.


Nu känner jag mig lite slak, har haft full rulle hela dan, så jag känner mig lite trötter den här tiden, hihi. Hoppsar att ni inte har för trökigt väder utan kan vara ute och busa med era mattar och/eller hussar, hihi.


Russelpussar i mängd.


Av Felix och Inga-Lill - 24 juli 2012 16:57

Här har hänt massvis med saker både bra och dåliga, i fredags då var jag så busig att matten fixade en tom hushållsrulle med godis i, men fiskärringen tejpade igen båda ändarna, så jag fick verkligen slita som bara den för att få upp den.

  Här kan ni själva se att det vart jobbigt, hihi.


Sen på lördag höll det på att gå riktigt på tok, matten och hussen åt vindruvor och jag ville smaka. Vare sig matten eller hussen visste att vindruvor är riktigt farligt för oss hundar, ja russin är prexis lika farligt. Vi kan nämeligen få njursvikt och dö, jag blev jättesjukig så matten fick ringa till veten i Norge. Han gav matten order att vätska upp mig ordentligt och jag som inte vill dricka så mycket vatten, matten löste problemet med en sked med en pip i ena änden, 8 ml åt gången, kan säga att det blev massvis med skedar och jag kissade överallt bokstavligen. Först hade jag jätteontigt i magen och det rann ur bakdelen, sen kunde jag inte kissa och det gjorde jätteont det med men när matten vätskade upp mig då kunde jag kissa i floder. Veten sa att om jag blev sämre så skulle matten komma in med mig men han tyckte att jag hade ätit så några så det skulle nog gå bra, det är ordet nog gjorde hussen och matten lite hispiga. Jag fick massor med vatten och blev tvångsmatad med filmjölk, teskedsvis hällde matten fil i munnen på mig men jag blev frisker och nu är det fuller fart igen. Så nu hoppas jag att alla som läser det här inte ger sina hundar vindruvor eller russin för det är jädrans farligt, fast ni kanske visste det redan. Matten och hussen hade aldrig hört det, för en hund som de hade för länge sen var helt galen i vindruvor och russin och han blev aldrig sjuker men det är visst jättefarligt och många hundar har dött av det.


  Så på söndag då var det storstädning här, hussen tvättade mattan och jag hjälpte till, hihi.


 

Det är en jädrans kulig apparat med vatten i och det som jag gillar så mycket men det var nåt mera som hussen sprutade ut, så jag fick vajert hålla mig undan, för när jag blev för intresseade så flyttade matten helt sonika undan mig, hihi.


  Här bjussar jag matten på ett hugg, men matten bara skrattade för jag har blivit lite gles i truten, hihi. Jag har tappat nästan alla hörntänder och nu är sista vassa tanden på väg att ryka, min kroksabel som jag monterat in i både hussen, Lillhussens och mattens armar samt andra kroppsdelar, hihi.


  Igår hade jag jädrans så roligt, ser ni va blött det blivit på altanen och ändå så regnade det inte alls, hihi. Vattskålensom jag har ute är jädrar så rolig att dra med sig för då skvimpar vatten ut, hihi.

 

Det är mycke vatten i en sån här skål, får se om vi kan lägga upp en filmsnutt som hussen tog idag när jag hade prexis lika skojsigt, hihi.


Nu är jag lite trötter för jag har badat på det här viset två gånger idag och så sprang jag in i tortyrkammaren när hussen duffa, jädrar i min lilla låda va blöt jag blev, hihi.


Russelpussar i mängd.


Av Felix och Inga-Lill - 19 juli 2012 16:30

Jag måste bara skvallra om vad jag fick på mina kulor idag, bara för att jag tappat en hörntand så tyckte hussen att jag skulle få nåt extra gottigt. Hussen fixade tonfisk på mitt käk, åh om ni bara visste va gottigt det var, kulorna försvann de med för jag orkade bara inte putsa av fisken, hihi.


Här är det som vanligt regn, regn och åter regn, bara 12 plussisar så jag skulle inte klaga om vi fick lite mera värme, sådär en 18 plussisar skulle inte skada. Jag skulle gärna vilja bada i sjön innan det blir vinter igen, så många kompisar som visar att de badar och jag har bara fått prova lite lätt när det inte var så varmt i vattnet, fast det är det inte nu heller. Om det varit en normal sommar så hade jag kunnat bada i Tandån säger matten men nu är det lika mycket vatten i den som vid vårfloden och då går det inte, så var det med det.


Nu ikväll så har jag smakat fläskkotlett med matten, här äts det massvis med godiskäk, för i förrgår så fick jag älgkött inte dåligt vicket käk, nu fattar jag vad ni menade med att hamnat i ett braigt hem. Det måste jag erkänna att det är bra, hundgodis serveras lite hipp som happ, när jag gjort nåt braigt och ost får jag varje dag av matten, en skiva varje morgon det gillar jag jättemycket. Nu ska jag ta och sträcka ut mig en stund för magen känns lite rund, hihi.


Russelpussar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se