Mellan himmel och jord

Senaste inläggen

Av Felix och Inga-Lill - 11 maj 2012 15:13

 

En av de få bilder där jag verkligen ligger still, hihi. Den här bilden togs när det var fint väder, vilket man inte kan påstå att det är idag, ruskigt och regnigt och jag vill inte va ute alls.


 

Så jag har tillbringat större delen av dagen så här, fast jag har anledning för igår var jag till Vansbro och Nås i hällande ösregn, blev blöt in på bara skinnet när jag var tvungen ut och göra en etta. Vi skulle varit hemma i stället för här var det så fint när vi for. Matten hade två kameror med men eftersom det regnade så förbenat och jag inte ville vara ute mer än nödvändigt, ja då blev det inte tillfälle att fota. 


Igår kväll när vi kom hem så hade Lillhussen kommit hem från Uppsala, jistanes va gla jag blev så ininorden gla att jag höll på att få stora fnattefnatten. Det tog hela kvällen innan jag lugnade ned mig så jag kunde somna. Ja, det är självklart att han hör till flocken för det var de skorna jag hittade här om dagen, de som lukta helt annorlunda än mattens och hussens, sen har jag varit ute och snosat i Lillstugan, där han bor, hihi.


Nu är det änteligen helg säger matten och hon tar helg, det har blivit dåligt med bloggande för veckan, så matten ber om ursäkt men det är skillnad att ha en valping som mig än att ha en gammal hund.


Så trevlig helg trots vädret önskar jag och matten!


Russelpussar i mängd. 
ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 8 maj 2012 19:19

Jaha, idag har matten skrattat så hon tjöt, anledningen jag förstås. För det första var jag ute och motionerade kärringen, fick syn på en jättepinne men den satt fast i andra änden i backen, den skulle jag ha. Matten skrattade och sa men Felix det är en jättestubbe ock sa jag, för jag gav mig sjutton på att den skulle med in. Fast matten hade rätt jag fick lov att ge upp men inte förrän matten gav mig en mera lagom pinne. 


Sen när vi kom in så kom jag på att vattskålen kunde dras över golvet, fast hussen böt ut skålen jag hade och han inbillade sig att den skulle stå kvar, i helsefyr heller den går att dra, så vatten skvimpar över och det blir blött överallt, hihi. Förrexten jag har smakat revbensspjäll idag bara små smulor fläskkött, mumsigt värre. 


Nu till kvällens händels jag har åkt bilbur, hussen och matten fick låna en bur av en släkting till matten, en hederskyffel som jag gillar helskrapt. Han har haft en trädskällare men nu har han ingen hund och då sa han att ni får låna min bur tills ni får tag i en. Skitkul och då åkte vi hem till mattens kusin som var här på besök och de hade med sig en fjart mellanpudel buskul, men naturligtvis så fick vi inte leka eftersom jag inte är färdigsprutad ännu, fast vi skällde på varann i alla fall, hihi. Ingen bildgrunka nu heller men i morrn ska matten ladda in lite bilder som ligger i mattens dator, hihi.


Ni får ha en braig kväll, snart ska jag gå och slagga för det har varit en lång dag, väckte matten vid 4-tiden i morse, hihi.


Russelpussar.

ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 7 maj 2012 15:59

Nu har jag upplevt det där teflonminnet ni bloggare pratar om ibland, för när vi var till Sälen idag så glömde matten bildgrunkan hemma. Detta trots att jag var inne på djurbutiken och hejade på tjejen som har den matten var in och köpte hundkäk till mig, så då fick jag hänga med. Åh, jistanes va mycke grejer det finns, hur mycke som helst, men inte fick jag gå lös och kika heller, fast hon tyckte att jag var söt och sen när vi kom ut så träffade jag två tanter som tyckte så mycket om mig så den ena tanten lyfte upp mig, hihi. Klart man är en tjejmagnet, hihi.


Det får bli en bild på mig härom dagen när jag tassade ut på altanen, idag var det inge tasseväder fast solen sken, för det var rätt så ruggigt ute i blåsten.


Igår till fikat fick jag vipsgrädde utan socker, för matten anser inte att jag ska ha någe sött, jag är för liten säger hon, fnys jag är väl inte liten som väger ca 2,5 kg och är ca 25 cm hög. I alla fuller fall så var det jättesmarrigt, mumsigt värre, hihi.


Ni får ha en braig måndag kväll för det ska jag ha. 


Russelpussar.

Av Felix och Inga-Lill - 5 maj 2012 13:40

Tvi attan vicke snöväder som kommit hit, inge kuligt alls att va ute, så igår gjorde jag huset, hihi. Försökte få husse att inse att jag kan själv men han tyckte att det blev bara tok skrivet, hihi. 

 

Här ser ni själva va jag menar, jätteskojsigt att skriva på datorn själv men det blev mest hiroglyfsar eller va matten kallade mitt fina brev för, hihi.

 Så hussen ställde ned mig på golvet i stället och då fick jag syn på min bästa kompis, en mjukisvovve, som jag har fått ärva av den förra hunden som bodde här, det luktar tryggt och härligt på nåt vis, vi sover ihop oxå.


Fast roligast är det att bita i mattens tafflisar, fårskinn är smarrigt värre och ett sånt härligt tuggmotstånd, hihi.


Jag mådde skit igår säkert den där medikaninen men idag är det full rulle, jag väckte matten före fem i morse, gistanes va tvåbeningar är hårdstartade, matten klaga över att hon inte såg något men hon lyckades låsa upp dörren så vi tog oss ut, det var lite brådis med ettan, hihi.   


Nu är matten lite sleten så hon tar in helgen, undras hur den ser ut, ja det visar sig väl. Hon säger att vi syns på måndag!


Russelpussar.

Av Felix och Inga-Lill - 4 maj 2012 17:26

Idag har jag busat bara på förmiddan, sen har jag känt mig lite slö, är nog medikaninerna från igår som sätter sina spår, så idag blev det inte så mycket bilder tagna (de kommer i morrn, ligger i mattens bildgrunka). Fast jag tycker det är tråkigt utan bilder så det kommer några från härmomda'n. Annars har jag jagat snöflingisar idag, för det kom såna där stora lappar jätteskojsigt men hussen hade förstår ingen bildgrunka med sig, Sen har jag smakat rå älgfärs, men i mitt tycke alldelse för lite, bara en pyttebit, fast jag fick smaka en färdigstekt biff oxå, jättegodis mycke bättre än valpkäket som jag annars får, hihi.


Vädret är som sagt var inget att skryta med, snöblask, bara två plussisar, regn hela ettermiddan, usch o tvi. Här kommer de utlovade bilderna.


Här fick jag syn på något mörkt bakom mig, för säkerhets skull så blåste jag av den rackarn, smyga på en så där är ett jädra sätt, då ska de sättas på plats, hihi.


 

Stretcha ska visst vara bra, så dä gjorde jag, hihi. 

Blänget känns igen säger tvåbeningarna, förstår inte va de menar gör ni? 


Hoppsar att ni har det braigt runt om i landet och utlandet förstås, slipper snö och annat blask.


Russelpussar i mängd!!

Av Felix och Inga-Lill - 3 maj 2012 12:27

Jaha, nu har jag varit utomlands och snurrat, fast inte var det någe att stå efter. Tjejen som var veterinär kom med något som hon stoppade in i min mun, hann inte fatta vad det var innan jag svalde mend et var säkert något gott. Sen fick jag stå på ett bord och hon lyssnade hur jag lät inuti, sen klämde hon och kände överallt på mig och så gosade hon jättemycket med mig. Fast sen stack hon mig en gång och det gjorde inge ont men sen jädrar gjorde det jätteont för då stack hon en gång till, sen satte hon dit nån dosa mot min nacke och då pep det till, fungerar så vetten. Sen var vi klara och husse betalade, ujujujuj så mycket peningar det hade jag fått massor av cigarrer för, hihi.


Idag blir det inga bilder för jag har busat så matten och hussen håller på att tappa andan, när vi åkte hem från Norge, så var jag helt hopplös men det blir så när en valping som jag måste sitta stilla. Sen har jag ätit lite luns, sen massor av bus, för det är spring i mina ben, hihi.


Väderrapporten: Soligt men inte någe varmt blåser från nordväst, 6,3 plussisar men vet ni de snackade om klass ett varning på radion och fem sentimetrar snö, skulle börja till kvällen, hoppsar att vi klarar oss. Hoppsar att ni har fint runt om i landet och utlandet.


Russelpussar.

Av Felix och Inga-Lill - 2 maj 2012 17:12

Idag har jag haft jädrar så kuligt, först så snacka matten om knappar, då tyckte jag att min filt behövde ett par, så jag fixa knapphålen, hihi. Så har jag smakat på knopparna till byrån men då kom matten och sa ajaj, va sjutton hakar ja visste inte att byrån var så känslig, jag hade bara tänkt att ta bort de där grejerna som sticker ut.

Sen har jag varit på altanen och slarvat, jätteskojsigt för hussen körde snabeldraken, så nu har jag satt det rackarn på plats, bara så han vet va skåpet ska stå. 


  Här har jag fått en cigarr av hussen, så jag inte skulle tugga på mattens fingrar, tvåbeningar är ena känsliga varelser, för både matten och hussen går sönder när jag bits lite grann, hihi.


Här försökte jag flyga för jag har sett hur pippisarna gör men på nåt konstifikt vis så gick det inte riktigt som jag tänkt mig, fast jag flög en bra bit, hihi.
    

Om ni klickar på bilden så kolla blicken, så ser ni att jag inte är att leka med, för det är min cigarr och den ska ingen tvåbening snyta, de får välan skaffa sig egna cigarrer.
 
Mattens tår är ömma för om det hade varit ljud till bilden så skulle ni hört va hon tjuter, hihi.


Nu måst jag nog ta det lite piano för i morgon så ska jag åka utomlands, för jag ska till kossadoktorn för att få såna stickisar, men han ska inte tro att han kan göra det ostraffat, för man är väl en Russel som ser ut som en jädda i truten, hihi.
Matten säger att jag måste lämna väderrapport för det brukade den hunden göra som bloggade här sist. Så ok här kommer den solen har lyst men det är inte lika varmt idag som igår runt 24 i solen, igår var det hela 26 plussisar. Nu ikväll så var det 17 plus, men det blåste in ifrån Norge så det var inte jätteskönt, matten är en fryslort och jag springer så fort så jag hinner abselut inte känna någon vind, hihi.Russelpussar i mängd till alla goa bloggkompisar!


     

Av Felix och Inga-Lill - 1 maj 2012 06:56

Jag har en väldigt glad nyhet, det blir så när man läser annonser om hundvalpar, naturligtvis hittade jag en helt underbar liten valp och vansinnig söt. Så igår var vi och hämtade hem det lilla grynet!


Får jag lov att presentera Felix!

 

Som ni ser är det en lågställd Jack Russel Terrier och han är född i södra Bergslagen. 

Hej, på er alla fyrfotingar, ja matte berättade att hon hade en hel hög fyrbenta kompisar så då var jag bara tvungen att ut och säga hej. Jag är lite trött idag för det blev en lång biltur, vi åkte och åkte men hussen det var en riktig hedersprick för han stannade på såna där braiga ställen så jag fick gå ur och dricka vatten samt kissa. Jo, jag är nog nästan rumsren och sitter man i knä på en lagom gosig kärring, ja då kan man inte lägga några visitkort där, vare sig de är fastisar eller flytisar. 


Ni må tro att det var lite spännande och lite tramiskt för jag åkte ifrån min mamma och brorsa, ska ni veta och det är inte så lätt. Fast matten sa att jag skötte mig expliskt och det var ju tur, hihi. Sen när vi kom upp här i fjällvärlden då stannade hussen och jag fick hälsa på lite snälla tvåbeningar som var på väg till brasan, de tyckte att jag var så söt. När vi sen kom fram dit jag skulle bo, så hittade jag en massa spännande saker, ujujuj så mycke grejer det fanns och det var mjukt att springar runt på gården. Sen kom jag in och fick kuta runt överallt, det luktade hund men jag hittade ingen, tvåbeningarna tror att de kan städa bort doften, men jag kände den allt, jag är väl en terrier med en häftig nos trots att jag bara är en valping.


Nu ska jag ta igen mig lite efter resan för trots allt så är jag rätt liten och trötter just nu, jag var uppe tidigt i morse vid fyra-tiden men jag har sovit hela natten, efter att ha varit ut för ettan sent igår kväll. Hoppas att ni tycker att jag kan bli en braig kompis här ute på bloggen, lämna gärna en kommentar så jag får höra vad ni tycker om en valping som mig.


Russelpussar från Felix till alla fyrbenta men jag är inte snål så ni tvåbenta får oxå pussisar.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se